skip to Main Content
Bestrating

Onze bestratingswerkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het verharden van bedrijven terreinen en herinrichten/woonrijp maken van woonwijken voor gemeenten en aannemers.

De grotere oppervlakten verrichten wij zoveel mogelijk machinaal. Maar ook straten onder de hamer met oude gebakken materialen komt nog regelmatig voor.

blank
Machinaal (her)straten

Machinaal bestraten is meer dan stenen leggen. Trottoirbanden zetten en stoeptegels leggen of uithalen behoren ook tot machinale Bestrating. Bij Aannemings en Bestratingsbedrijf Buitenpost beschikken we over de juiste machines en gereedschappen voor het bestraten met machines. Daardoor kunnen wij efficiënt werken en een hoge kwaliteit leveren.

blank
blank
Natuursteen

Wij zijn gespecialiseerd in het straten van natuursteen.

Het straten van natuursteen word met de hamer langs lijnen gestraat. Voor wegen word er op spilt beton gestraat en ingevoegd met een speciaal voegmiddel. De auto luwe zones worden op split gestraat en ingevoegd met een water doorlatend 2 -Componenten voegmiddel of leemhouden zand.

blank
blank
Grond en rioolwerk

Voor men begint met straten moet er gezorgd worden voor een goede fundering en afwatering.

Dit kan variëren van grondverbetering waarbij grond word ontgraven en zand of puinfundering word aangebracht of het ophogen van de bestaande fundering.

Het aanbrengen van afwatering van het terrein kunnen wij ook realiseren doormiddel van het aanbrengen van riolering en straatkolken.

blank
Back To Top